long time ago

tjuh, lite länge sen ja skrev men har inte riktigt tid nu, igår var jag ock köpte lite möbler till mitt rum. blir kanske att sätta upp dom idag, sen har jag en obligatorisk träning idag som jag måste gå på , är fortfarande sjuk, men ska vel ändå dit. nu lunch, bye(:

yesterday.

igår så hadde ja en riktigt bra dag  måste ja säga. Först på dagen så blev det attt spela basket, gick inte så bra eftersom jag är grymt förkyld. Sen när ja kom hem blev de snabbdusch och sen se hockeyn m folk! Fan att dom förlorade! Sen drog vi till pizzerian och åt pizza, och resten av kvällen var bah allmänt chilL! :D



you make me happy.

side by side

igår så var skoldagen helt vanligt. ja förutom att det kom en flygande sopkorg mot oss när jag och sofia var vid skåpen.. Någon tönt som skulle kasta på en kille i våran klass.. herrrrrrregud, det låg ju typ äppelskrutt överalllllt! Fick typ hicka efter det hehe. Efter skolan så drog jag in med några vänner till stan, och sedan till hockeyn.. men alla kunde inte följa med in eftersom det var slutsålt biljetter.. så de sög ju. hade tur, fick en biljett av alice. men iaf, innan matchen började så kastade alla "konfettin" och ballonger, så de bara flög ballonger och klippta pappertidningar över en, man var typ täckt av papper. maychen slutade 4-3 till luleå ♥ nä nu ska ja snart dra till skolan, bad första lektionen! (Y)





love


Te quiero

vaknade idag och hade så sjukt ont i halsen! blev att stanna hemma idag. Får se om jag mår bättre ikväll så jag kan gå på skolan i morgon. Måste ju bara gå på hockeeeyn ! ♥
Hare bäst  / s
syster ♥

luleå <3

gick hem från skolan idag, mådde inte alls bra. När jag kom hem la jag mig i sängen och började frysa som en tok. Tror att jag har haft lite feber idag.. Sen har jag bara sovit den mesta delen av dagen. Just nu sitter jag och skriver på min industriella revolution och försöker hålla koll på vad som händer i hockeyn, just nu är det 3-3 trorja.. men vi tar igen det ♥
ska fortsätta skriva på revolutionen som ska vara inlämnad på fredag, adios. btw fick tbx spanska provet idag, ett VG blev det.
LULEÅ♥

I think I remember those eyes.

tju, klar för skolan, det här är den tråkigaste och längsta dan på hela veckan, och nu kommer den bli ännutråkigare.
i kväll blir det nog att träna om det är ngn träning. bye.
i love you, today, tomorrow, forever♥

i love that I can be myself with you..

badet idag gick vell helt ok. Lite stressigt efteråt så har gått runt och sett ut som ja vettefan. Hade igentligen match idag men ja bestämmde mig för att att inte spela eftersom jag vart sjuk under veckan och e fortf lite halvrisig.
Nu ska min syster ha sin dator för hon ska plugga, cya.

stuck with each other.

hei , är klar för skolan, har inte sminkat mig eller nått kommer se ut som ett spöke den första timmen. Vi har bad som andra lektion så orkade int sätta på mig nå kläder eller sminka mig, så gör det efter badet.
love/S

LULEÅ (L)

kom nyss hem från hockeyyn, en lyckad kväll men ett gäng underbara människor :)
FYFAN VAD HÄRLIGT LULEÅ ♥ Nu tar ni skelefteå i semin.

love.

tjue, hockey typ nu då, med lovisa,johanna,sofia osv :) bye.

- wish you where her

gårdagen blev ttoppen hos min fina emelie med resten av alla sötsaker. vi åt mat fikade och kollade film och bara hade det kul. Emelie har bilderna från igår så kan inte lägga upp någon nu, men om hon orkar skicka några till mig sen så lägger ja antagligen upp några ssen, pussen (L)


you are beautiful.

tjue, snart blir det att fara till Emelie för att fira henne, gumman fyllde ju 15 den 10onde mars.
måste gitta nu bye ;)
kväällens:
+ en kavaj

what am i suppose to do?

Min dag började inte så bra, plus att jag är typ förkyld. Har bara haft slöjd och nu so. Har ingen ev idag så får sluta mycke tidigare yey:). Ska fortsätta jobba nu, bye.
i love you

du är så söt när du sover<3

tänkte bara skriva lite om igår. Det var friluftsdag på skolan så jag och några andra drog in till stan och åkte skridskor på isvägen till den där ön. Seriöst! i slutet trodde jag att jag skulle dö av sköldskada! Och sen på bussen satt en söt liten filur och slängde vatten i ansiktet på mig så  man såg ut som ett monster med all smink utkletat! For hem ett tag, sov lite. Sen for jag till bergnäset med mitt underbara basketlag och sprang o dela ut reklamblad.
just nu har jag so. sitter åh skriver om nå flygplansgrejjss. Spanska prov senare idag, får se hur det kommer att gå, satt uppe hela kvällen igår och pluggade spanska!   Hade väldigt ont i halsen när jag vaknade i morse så får se hur det blir med träningen ikväll. Om jag inte tränar så åker jag dit i alla fall. Måste fortsätta skriva nu. bye.
I love it♥

i love you

ska snart börja dra mig mot sporthallen för att sitta i sekreteriatet för någon herrmatch. Sen blir det vel att dra hem och plugga. Om det inte är basketträning ikväll så blire att träna fotboll ist. puss!



I Love You So Much Babe.

when it seems so hard.

Har just kommit hem från sporthallen, har spelat match mot umeås 96or. tror vi vann med 64-31. Blir vell att käka nå nu, sen dusch. och resten av dagen kommer ja nog tillbringa med att plugga spanka och skriva so.


kärlek ♥


everytime youre around me

tja, har inte mycke att göra och kommer inte ha så mycke att göra senare hlr.. Drar iaf ut o springer nu ist för att sitta o gäsa. Sen kanske pappa hyr en film åt mig ¨så jag har nått att göra. hejdå.



ni är bra! ♥



älski ♥

Emmy är bäzt (:

tjue, snart blire skolan, första lektionen blir idrott, vilket betyder skidor eller skridskor. Eller så kanske inne eftersom att det är snöstorm ute, men ne.. idrottslärare är så envisa:)
Inga planer för idag, ses.

kross!

Matchen mot ängesbyn blev inte direkt som jag trodde. Dom satte mig som guard. Men det gick rätt ok ändå. Typ den roligaste matchen hittils trots de motståndet. Matchen slutade med 85-40 till oss.
Nu ska jag ta och packa ned mina skridskor och hoppas på att det finns ngn is att åka på i morgon, jag vill inte åka nå mer skidor nu.  bye♥

I follow you, you follow me.

so just nu, jobbar om uppfinningen flygplanet tillsammans med Louise och Rebecca. Svårt att hitta fakta, men men.
ikväll blir det att spela match mot ängesbyn. lägger in resultat och kanske lite bilder sen om jag lyckas få min syster att fota matchen ! (:
och vill bara säga grattis åt min bebis emelie kero som fyller 15 idag! jag älskar dej gumman, hoppas du får en bra dag!♥









love / s

here without you.

ändrade planer. Skulle igentligen till Bergnäset med ett gäng underbara tjejer och dela ut reklamblad. Men det blev inställt pga det dåliga vädret. I stället skulle jag gå på fotbollsträningen men det hann jag inte eftersom jag satt och åt middag 2 minuter före den började.. fail. Så kvällen har spenderats med engelska boken i nyllet. Kan typ alla glosor som vi har till på fredag. Har också gjort klart min bilduppg som ska vara inlämnad så snabbt som möjligt. Så får vell ta och lämna in den i morgon. Kommer också få veta mitt omdöme på min berättelse, spännande!
näe, nu ska ja hoppa in i duschen och sen ikväll blir det att se bigbrothers före jag dejtar kudden!
music in my ♥
love / s

<3

hei, har nyss ätit lite middag, sen blir det att göra mina läxor, måste skriva klart industriella revolutionen.
Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från förr.:)

- Silver.

kom just hem från Lilla VM, det blev en silvermedalj. Vi förlorade finalen med bara 3p.
Ska gå och mysa med min saknade mamma nu. bye.
gammelstad♥

home.

hemma nu, blir vel bara att dö dom två närmaste dagarna, sen gällivare. hejdå.

RSS 2.0