the way i want it.

hej folket. idag har det vart en rätt så långtråkig dag på skolan. typ inget kul.. eller de var isf efter skolan.. men iaf så sitter ja åh pluggar till so-prov på fredag., inte så svåra frågorr.
ajja vi hörs /s
basket <3
saknar oss 3 ! <3 dom vi var !<3

antnäs - gammelstad

hej, har just vunnit en match mot antnäs med typ 30 p eller nått sånt. gick lite seggt för hela laget..
nu: varma mackor med mamma, emmy !
bilder:

förlåt för att ja finnss..

.

tidigare idag kändes det som om någon hade dräpt mig.. var så sjukt nere. men nu är ja på toppen humör. + att när ja följde johan till bussen så hitta ja en jävla 100 lapp på marken!! :D haha, den glädjen försvann lika fort som när den kom för när ja kom in i trapphuset så höll ja på åh spyy, det lukta svett som faaan. seriösttt. uscH!
senare ikv ska ja nog börja packa/ta fram det ja ska ha till solna. längtar som fan! :D fast känns som om jag kommer förstöra allt för alla... vi kommer typ komma sist bara för att jag är med ^^
LITE BILDER ♥

helg

tja, då vare helg, blir en tidig kväll för mig, ska upp klockan halv 6 i morgon för att fara till umeå och spela basket.
hoppas det går bra med den HEMSKA träningsverken ja har i mina armar :O serri har aldrig haft så ont i armarna !!:O
ska fara med mamma och handla, puss. <3

...

tjue. första dagen idag då efter höstlovet. mitt lov har vart toppen.. bara en bit som saknades. har haft tema dagar idag vilken betyder att vi inte har någon riktig skolan utan är på våra EV:n, jag har bild.. det suger, men det bli iaf att vara där i morgon oxå. sen resten av veckan ska vi jobba med, snus,alkohol,narkotika och tobak. skitkul.


du är den som klistrar fast leendet på mina läppar !

RSS 2.0