Gothia.

dom närmaste tio dagarna har varit underbara nere i göteborg med mina fina vänner från laget. Vi har spelat fotboll i bode stekande sol och spöregn. Vi åkte ut a-slutspelet mot USA:s regerande lag och så förlorade vi b-slutspelets semifinal på straffar, vi var mkt bättre än dom så lite otur hade vi! om jag minns rätt så gjorde jag ca 5 mål under hela tuneringen om man räknar med straffarna. Har spenderat en hel del tid på liseberg och har även tagit mig i kragen och åkt atmofear (europas högsta frittfall), trots att jag är så himmla höjdrädd!
sista dagen drog vi till discot, det var vidrigt! det var nästan bara utlännningar som typ höll fast en och slicka på en? eeuw! vi drog efter en timme typ,. har inte mycket mer åh säga förutom att vi fick de bästa rummet att bo i, spegelvägg och allt, jaow ;-)


mot rutaz

tju, har inte direkt orkat bry mig om bloggen.. men dagarna har väl rullat på som vanligt, vart med berg,viktor,macke,jens,jocke och alla för de mesta. och snart rullar ja iväg mot rutvik för att träffa berg,jenkan och emme! :-)
everybody changes.

- i miss you.


....

- i misss you so much, but i can't handle those words.

tju, igår var man i Luddes stuga med hans bror, macke och anton. Vi åkte nå grejs bakom båten, fast ja satt bara åh tittade hade inga badkläder med mig :-) sen fick token anton någon ide att han skulle hoppa från båten i 30 knop. haha. kvällen spenderades med viktor,berg, och jocke för den mesta delen. sen kom ju jens,macke,isse också ! :)
idag? vettefan.. blir väl samma visa igen :-) förutom att ja har träning ... -.-' skitsugen!
i had a dream about you..

- you cant break a broken heart.

jaa.. den här veckan har  jag varit i tallsjön med några vänner i jenkans stuga. Kan tyvärr inte lägga in några bilder från det eftersom min mobil nog blivit uppäten av alla fiskar i sjön. haha nä med de hände en olycka och min mobil for ned i vattnet, inget mer med det:) ska få låna mammas mobil tills vidare, en exakt likadan som jag hade, väntar bara på simkortet! :-)
nu ska man ut med snurre sprätt, sen kommer fiskpinnen och marcus också! (-:
har förresten lega åh sola på stranden m denna grapp + leo och alice i typ 30 sek. är röd som en räka, har bränt mig som fan för er som villle veta, chio! :D

psg

då drar man sig snart te piteå! puss,

RSS 2.0