*

Tack för att du alltid finns och ställer upp för mig vännen! du är det bästa som finns, jag älskar dig ♥
min alldeles egna ängel ♥

i can feel youre heartbeat

You know I love you, I really do
But I can't fight anymore for you.




she was tearing us apart

tju, är på väg till storheden med mamma min, ska köpa lite smink och såna småsaker., sen vet ja inte vad jag hittar på, 2 småpojkar ville att ja skulle kma o va m dom, så får väl se om de blir, hejs!
haha älskar dig mamma ♥

sweet dream

ännu en härlig kväll i rutvik som spenderades hos anton med många andra fina vänner, vi såg charlies änglar och lite annat. I morgon ska jag... har ingen aning, vill fara ut och springa men är så förkyld så vet inte om det blir. pusshej.
fotbollfotbollfotboll! ♥

storheden

har spenderat min kväll på storheden, träffade även anton S, Ludde och Matti där, blev en trevlig kväll på max.. Nu har jag sett en film med familjen och smaskat godis! (y)
Ska nog gå och sova bort min förkylning snart, pusshej.
You know that it's righhht.

-

då har man praoa klar på dagiset, måste nästan säga att jag kommer sakna dom små skitungarna ;)
mina planer för helgen blev ändrade, blir iaf att vara med emelie och rebecka i morgon. vi hittar säkert på något kul som alltid, ska dra mig till köket och hjälpa systern, pusshej!

prao

första dagen på dagiset. vet inte ens vad det heter men aja.. Har haft så ont i benen att ja var alldeles trött i benen när jag kom hem. Träning på kvällen, kom en halvtimma för sent, hade missat tiden.. men orkade ändå inte röra på mig.. känner mig jävligt dålig just nu, jätte intressANT.. ska gå hejs


sommaren - 10


I wonder what it feels like

tjue, Kollat träning idag, kunde inte träna pga skavsår, ont i ryggen. Emme ville att ja skulle komma tidigare så vi for typ ut 1,5h före träningen började, träffade lite annat foolk också. Just nu är jag så trött så att jag kommer svimma baklänges snart.. Gn!
älskar dig syster!

vinst!

skön vinst mot sunderbyn, 2-0 till oss och det var sofia som lyckades peta in dom två målen, bra jobbat tjejen! Sen har jag fruktansvärt ont i rygg,ben plus skavsårna på hälarna! Den här dagen har vart lite halvkonstig.. haha. aja ska gå och lägga mig nu så jag orkar upp i morgon! pusstjao

Du är så fin!

tjue, inte mycket och säga, har vart i skolan idag också medans alla andra e på prao. Fotbollsmatch i sunderbyn i morgon klockan 19.30, be there !;)
byee.
you're the best!

futbul!

tju, drar till träningen med emelie nu, träningen börjar typ på en timme, men vi hade så tråkigt. och nu frågar hon vars jag är.. antar att hon e framme! stressss! HEJS
i love you

-


to late

tju, sitter på skolan, har engelska m 7b eftersom vi har prao och jag har inte idas söka ngn plats, ångrar de.. har typ lust att gå hem.. men näe, bye
du e fin ♥

on and on

tju, sov hos anton igår med emelie, jag och emme var så trötta att vi typ gick och la oss direkt vi kom dit.. typ vid halv 1 eller nått, fast somnade mycket senare. I morse drog jag emelie och anton till storheden, gottade oss med mjukglass på ica maxi, köpte även ett par solglasögon.. kvällen avslutas med att plocka skrät m Basketlaget, kul.
ser inte direkt fram imot veckan som kommer, hejs!

vad ska jag ta mig till?

kalas hos mamma idag, fick ca 2000 kr av dom som kom, vann även en slant på typ "triss", ikväll blire kanske att vara med lite folk, önskade att en spec person kunde vara med...
chio.
you are my first love


jag är fin

tjena! Emmy bakom ratten.
Min syrra är jättefin, därför ska jag lägga in finfina bilder på henne ♥

yberdyber fin, jo jag vet.
/ emmmy :)

fan vad livet kan vara...

knas ibland..



ojoj

här vare länge sen man skrev, har inte haft tid i veckan eftersom jag har fyllt år och tränat så mycket. Men iaf så fick jag en mobil massa presentkort, converse, lite smink och lite sånt när ja fyllde år. har vart på stan idag, kom hem med en hel del grejjer.
ska gå nu puss.
fotboll in my ♥

love is in the air ;)

hej hopp, jag och alice har just duschat, vi ska fixa oss och sen dra till Sunderbyyyyyn och titta bajsket! (:
hejrå!


i love you <3

myspys!

tjue, har lite gött fredafsmys med alibaba, vi har druckit varm choklad som var lika svart som kol typ, nä men det var jävligt mörk! och sen har alice varit jääävligt hyperspeedad hela kvällen! bara så ni vet så kliar det  i hennes näsvinge ;) nån som vill klia åt henne ? ;)
nu ska vi chilla vidare och kanske sova snart, ska upp och se när våran lilla Lovisa kämpar för att komma med i länslaget! pusshej ♥



älskar diiig min trööögaungspannkaka!:D

i've got nothing left..

nåå.. dagen började bra men slutade som ett helvete.. orkar inte ta upp det på bloggen. Ska äta middag med ett gäng härliga brudar som får en att tänka på annat. Direkt efter det fotbollsträning, ännu bättre. hejdå.
jag älskar dig.. klara inte av att du lämnar mig nu..

It isn't always as it seems ♥

sitter och tittar något sepeavsnitt av grays anatomi med mamma och syrran. Vet inte vad det är med mig men har kännt mig en aing nere i veckan.. ptmfd.. har ingeet att säga, cya!
your'e beautiful..♥

-

sitter och chillar med Lovisa och Matilda i ett grupprum på so:n, ska igentligen jobba om scientologikrykan men har ont som fan i huvudet så tog en liten paus ;) lunch om 10 min! chio!

- you people drives me crazy

hur ska man veta vad som är sant eller falskt när alla säger olika? Just nu snackar folk så mycket crap att jag blir yr i skallen! ska sova, godnatt!



f.a.i.l

fatta failad kväll! Jag och min syster skulle baka bullar, när vi började kavla ut degen så määrkte vi efter ett tag att den var typ gummi? så då ringde ja mamma och va så sur och sa att hon skulle komma upp från grannen NU! hon skrattade bara åt oss och sa att hon skulle baka bullar i morgon ist. När hon gick var jag så sur att ja tog bulldegen och kasta den på syrran, det slutade typ med bulldegskrig och massa skratt! Jag hade stoppat in bullarna som vi hade hunnit göra i ugnen, sen skulle emmy ta hand om disken så då tänkte jag att jag kunde gå och duscha, sen när ja suttit i duschen typ ett år så  kom ja på att bullarna var kvar i ugnen! Så då började jag skrika som fan på henne, och så var hon inte hemma! hon hade gått ned till grannen! och nu är bullarna typ svarta!
älskar dig syster, även fast du kan va lite pucko ibland!

youre so good to me.

okej ska resonera dagen lite bättre än i förra inlägget, skolan har vell vart helt ok, efter skolan stannade ja och några vänner och tjoade på skolan, det slutade med att jag sprang in i en vägg och fick värsta bulan på ögonbrynet. Sen har ja också tappat bort Mitt USB-minne som jag har min no-rapport i som ska vara inlämnad i morgon, nis! Fotbollsträningrn gick väl si sådär, huvudverken gick ner iaf. Nu ska ja ta mig lite mat och plugga lite matte, vi höres!
orkade inte rotera, men ni är bra ! :)

aj

har just ätit, fotbollsträning om 45. har ont som fan i ögonbrynet efter att ja sprang in i en jävla vägg idag efter skolAN! och sen har ja tappat bort mitt jävla USB minne med min rapport på som ska vara inlämnad i morgon! kul.. och jag har ont i huvudet som faaaaaaaaaan!

piranha

ska snart se film med mamma och syster, till de chips och dipp! niiiiiiss!
i morgon: FOTBOLLSTRÄNING!
luleåspelen 2010, finalen.

k-byn!

tjo, kom hem från kyrkbyn för ca 1 timme sen. Har haft en toppenkväll, vi var rätt många så vi drog till krykbyns pizzeria som typ öppnade igår, alla grabbar åt självklart pizza medans vi tjejer åt sallad, kan ju bara säga att min smakade röv, så jävla äcklig, tur att ja inte behövde betala hela eftersom dom inte kunde ta kort. kvällen spenderades på hägnan och hemma hos Leo.

RSS 2.0