idag är det valborg, blir väl att vara med massa folk, Ska vara med emelie nu om ett tag och är inte ens i närheten av klar så ska väl börja fixa mig.
Vill bara säga att jag är sugen som fan på att spela fotboll! ser fram i mot säsongen! fast om ja får skavsår tar ja livet av mig, bye!
så här såg mina fötter ut i princip hela förra året!
love ♥

förlust

har just spelat årets första (träningsmatch) mot sunderbyns juniorer?, det gick väl sådär, tycker vi spelade bra i andra halvlek, men deras jekla målvakt!? om dom inte haft henne hade då kanske gjort ett mål iaf;)
och jag håller på åh få tbx mina jävla cpskavsår! less jag blirrrr !

man måste förlåta sina vänners felsteg,

Är typ frisk nu, mått bra hela dan idag, och det är typ två dagar sen jag spydde, så det kanske blir skolan i morgon, jag får se. Fast kommer nog inte få spela matchen mot byn i morn, får åka dit och titta ist. ha en bra dag!



summmer ! ♥


I don't give I fuck what you think about me,

skolan idag? helt okej faktiskt, dagen blev inte direkt som jag väntat. bättre än väntat♥

 

Jag förstår inte varför folk lägger upp inlägg på sina bloggar som är så uppenbart vad de handlar om, och sen blir så jävla förbannade för att folk snackar om det. Man lägger ju upp inlägget av en andledning, för att alla ska se det! om man inte vill att folk ska se så kan man fan ta ett papper och en penna och skriva ist!¨

hejrå.


träningsverk!

jag har såå mycket träningsverk i mina höfter,rygg och ben efter en härlig löprunda igår. Fotbollsträning ikv! på IP! skönt att träna ute, hoppas vädret är med oss! chio!


I'm just a mess.

den här dagen började ju jävligt bra, eller!? satte på mig kläder gick ut på promenad, gick till snickars och bara ssatt där och lyssnade på musik i typ en timme. har inte gjort mycket annat. hejdå..


today is another day..


doesn't matter what I say

har tagit en skön löprunda i solen ungefär klockan nio på morgonen med min syster, och nu ska vi snart bege oss till stan, får se vad som händer ikväll, no plans! bussen går om 20 så ha en bra dag!




vaknade i morse och packade alla mina väskor, cyklade till pappa och sedan på en tur till storheden med systern, vi köpte dricka till ikvl då vi ska basta! nu ska jag packa upp alla väskorna och plocka upp lite på övervåningen, pusstjao! 

give me summer ! 


-

- emmy : mamma du måste svara 100% sanning på den här frågan!
- mamma: vad?
- emmy : är jag och sanna riktiga syskon?
- mamma : jo det är ni.
- jag : men är du helt !?


påskgodis !

Måste verkligen vara blond i skallen, skulle leta mitt påskägg i vardagsrummet, och så låg dom i mammas skrivbordslåda som jag typ öppnat 3507595 gånger!
Har just sett en film med syster och Emmy, jag tyckte att den var asläskig medans en annan person som sett den tyckte att jag var töntig för att jag tyckte det ;)
ska fortsätta mumsa i mig mitt godis så får alla ha en bra kvl! puussen.
Bröderna Dane och Lukas Thompson hittar tillsammans men granntjejen Julie en mystisk lucka i källaren, som leder dem in i en mardrömslik värld där där de tvingas konfrontera sina största rädslor.

stan

kom hem från stan för ett tag sen, det blev bara jag och alice som for, hon köpte hårfärg och en bekini, själv köpte jag en ring och en (bandeautop). Nu blir det att spara en jävla massa pengar för jag ska Shoppa som faaan!
middag nu då, sen kanske ut åh röra på sig lite, pusstjaoo!

stay with me tonight. ♥

vaknade typ nyss, klev upp och fick misshandlade plättar ssom min syster hade gjort. men dom funkade ändå. Idag blire att vara med alice&lovisa när dom ska färga sina hår :D, sen på kvällen vet ja inte när alice ska åka till piteå, nu ska ja fixa mig för alibaba ska till stan och köpa hårfärg, då kan ja passa på åh köpa det jag skulle, pusstjao.
love to you <3

mys m flickorna

kom hem för ett tag sen från finaste emelie, en orange katt*ävel rusade fram framför mig och beckan när vi cyklade hem beckan tvärbromsade och ja trodde ja skulle skita ner mig.. har inte mycket att säga, är tom på ord. hejdå.
hide behind the walls,

On the days I can't see your eyes,I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,Well i'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near, Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,I'm left without a choice.
Plus I get weak in the knees,Fall head over heels baby,And everyother cheesy cliche.
Yes I'm sweeped off my feet, my heart skips a beat.
But theres really only one thing to say. God damn your beautiful to me, Your everything, thats beautiful to me, 
I can't find the words to explain, Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes we fight, Oh I studder my words i say nevermind.
Cause even when you just walk by, Well I look around to seem occuppied.
Cause i'm trying so hard to hide,  All these feelings inside. Cause i get weak in the knees, Fall head over heels baby.
Tumblr_ljymixhwjd1qguwbzo1_500_large
Tumblr_ljymivtrho1qguwbzo1_400_large

Itfeltsoright ♥

ja. vad ska man säga? vi typ förlorade alla våra matcher eller alla? typ 2, så vi åkte ut, så har suttit i sporthallen och chillat med ett gäng snälla människor. Nu ska jag bara äta duscha och fixa mig, sen blir det mest troligt att dra ut med Emelie&rebecka ♥
I dont want to loose you.


elsklingsbarnen <3

innebandy ♥

jahapp, lyckad dag igår, får se om den här blir lika lyckad, trore eftersom man ska spela innebandy hela dagen med ett gäng underbara brudar! sen kanske det är fotbollsträniiiiiing ikväll också, jippie ! ska se till så att söliga lovisa blir klar och kommer hit nu så vi kan gå till sporthallen idag och inte i morgon!
kyss3n
you know that I will love you forever.

:*

somnade i soffan igår. så vaknade tidigt i morse. Får se vad denna dag har åh erbjuda! nått skojjigt, har inte mycket att säga, vädret är ju toppen så ska sätta mig på balkongen och lyssna på musik byee ! (L)
sluta klaga på folk när du är exakt likadan!



futbol!♥♥








finast♥

då drar man ut med finaste emelie kero och rebecka isaksson! ha en bra kväll! /s
i am who i am, don't try to change me.

Fotboll ♥

då taggar man fotbollsträning, läängtar som fan! tagg tagg taggg!!
just nnu suger mitt lov har inget att göra, men får se vad veckan har att erbjuda! chio!
gotta find a way to next to you,

DM-GULD!

Har haft en jävligt härlig helg med brudarna i arvidsjaur. Efter att ha vunnit tre raka matcher så tog vi DM-guldet! Finalen var mycket jämn! vi vann bara med 1p i förlägning, bra kämpat av båda lagen.

<3

Snart blir det att kliva upp ur sängen, äta ffrulle packa väskorna och bege sig till pappsen. Har ingen aning om vad jag ska ta och hitta på idag, får vell se vad som händer under dagen, tror inte det är någon träning i kväll och fotbollsträningen är inställd! cya!


GBBK - ÖIK

vaknade ganska sent i morse,  for till stan med mamma, köpte en jacka och en foundation, vet inte om jag ska har kvar jackan eller om jag ska lämna tbx den. Direkt när jag kom hem hoppade jag i matchkläderna och drog till sporthallen för att spela mot ÖIK. efter uppvärmningen kommer dommaren och säger att han inte vill att vi ska spela i den hallen eftersom det typ är ett hål i golvet under mattan. Efter typ en halvtimme kom dom och sa att vi skulle till björksgatans hall och spela. Hur som helst vann vi matchen ganska överlägset, dessutom är vi det enda laget i serien som har vunnit över dom,. bra jobbat tjejor ♥
kvällen spenderas med mammsen och systern framför tv:n. pusss.
jag älskar dej bby ♥

I dont wanna be without you..

har så jewla ont i huvett.. går fan under snart! Annars har jag haft en underbar dag♥
ska typ gå och sova... orkar inte vara vaken, bye
I missed you so much..

skol DM

klockan halv 8 var man på hälsans hur och beredd på att spela första matchen,, vi vann båda gruppspelsmatcherna mot jokkmokk och tuna, sen förlorade vi semin med en poäng mot övertåneå. I finalen var de NLV mot Övertåneå, tror att NLV vann.. Direkt efter det for man till sundishallen och spelade match mot byns damer typ, den matchen vann vi med 27-89. riktigt bra spelat av alla tjejer även fast man var lite småtrtt och seg i benen efter dagen, ♥
grymt snygga skott från denna brud idag, hela 24p trorja! 
#11 Jennifer Sundström

fotboll <3

tjuie, idag har vi haft operation dagsverk, vilket betyder att man ska hitta ngn stanns att jobba och tjäna 50kr minst som man sedan ger till lärarna , och vad de sen går till har jag ingen aning om.. men iaf så har jag städat huset., Det var inte såå kul men tiden rullade iväg och det är snart dags för fotbollsträning! toppen♥ och i morgon ska jag spela skol DM med några andra tjejer från skolan. sen på kvällen är det match mot byn., så min tid framöver kommer vara mycket spring! nu måste jag byta om och dra mig mot arcus, bye ♥
kärlek!

såhär glada e jag och alice idag


.

känner mig lite lätt irriterad idag, har ont i huvet och är trött! Men snart så är skolan slut. då får man gå hem. I kväll blir det träning och direkt efter det reklambladsutdelning. jettteeekuull.. eller så ne, bye

baby <3


youre the light of my life, I love you, and you know it. I hope I've never gonna loose you♥



storheden.

tjue, snart bär det iväg till storheden med syrran.. lr ja hoppas de,. hon håller på åh spela in ngn jävla mongofilm m nå klasskompisar i toan, så ja.. men snart slänger ja ut dom, inte mer med det ;) byee.
love ♥

you take me higher

skolan snart då, slutar typ 14.40 idag, efter det blir det att cykla till storheden med lillasysster och köpa lite ssmåsaker, (: Efter det fotbollsträning! hade ont som FAN i halseen när jag vaknade i morse, hoppas inte förkylningen kommer tbx!

we will make it.

vi vann så klart matchen, kommer inte ihåg resultatet, men det gick superduper bra för mig idag.. enligt mig iaf.
När jag kom hem gick jag och duschade pratade lite i telefon åt middag och sen bar de av till hallen igen, jag och min syster var där och nötte lite skott. Nu ska ja borsta tänderna packa idrottsväskan till i morgon och sen blir det att dejta kudden ! puss.
no make up, and KRULL

basket <3

tagga basket match nu i kalixx.. Är fortfarande sjuk och är snorigare och hostigare än igår, men kör så hårt jag kan.
Lovisa kommer och hämtar mig om ungefäär 30  min så måste gå och fixa resten, kyssen! / s

miss u

tjue. inte gjort mycket idag, drog till hallen vid halv 2 och kolla när brudarna spelade match, det gick inte som väntat, vi förlorade med typ 20 p? Ajja, ska möta dom nästa lördag också, då tar vi dom! I morgon blir det kanske att åka till kalix och spela. sska äta nu, bye.

the sky's the limit <3

tjue, har hunnit göra ganska mycket idag, drog till skolan på morgonen och jobbade no i två timmar. Sen drog jag hem, åt lunch och for med mamma och emmy till storheden och handlade. När vi kom hem bakade jag muffins med risen och polly i (Y) får se om dom e goda sen, direkt när systeryster kom hem från sin träning så lagade vi mat till mamma, vi gjorde någon krämig kycklingsallad, den var riktigt god! snart så ska ja vell packa upp alla väskor som kom från pappa. askul.. eller så inte. Har inga planer för i morgondagen, ska vell kolla på våran match mot övertåneå, kan inte spela pga att jag varit sjuk hela veckan.

- my love for you...

Is so big!



RSS 2.0