..

om du bara kunde förstå..

blääu

vaknade alldeles för tidigt idag, det är typ 35 min till skolan börjar och jag behöver bara gå över vägen så är jag på skolan, great!

LULEÅ!

tju, drog till stan dir efter skolan med mamma och handlade lite småsaker, direkt efter det drog jag till coop arena för att se när luleå tog hem vinsten mot färjestad med anton,ludde,sundberg,emme,beckan,jens,jocke och johaN! fett chill kvälll, nu är jag så trött så jag tror ja döööör, hejrÅ! :)

...

seriöst.. hur mkt knas det än varit mellan oss så kommer jag aldrig glömma våra stunder.. jag saknar dej, och jag vet att det är för sent att komma ut med det nu, aja förr eller senare så kommer det ut.

I don't wanna loose you..

ja då var man hemma efter en lååång jävla skoldag med lite kvarsittning. vet inte vad som händer sen, kanske rutvik? kanske inte. Måste iaf jobba lite på hkn.. pusstjao.

tjudiloo

min fredagskväll spenderades i rutvik med härliga människor. ikväll blire att äta tacos, se fotboll och fara och bowla med 4 underbara tjejer! ska bli riktigt kul! pussen ♥



in yore head

sitter på NO:n utan lärare och chillar, just haft idrott, klarade mitt rekord i höjdhopp 1,25m :-) stolt.

rutas

tju, tog en sväng till rutas och var med Kalle, bättre än att sitta inne åh dröna hela kvällen!
Till helgen blir det att göra mörkare slingor i underhåret, eller rättare sagt, min fina emelie ska göra dom åt mig! kommer bli toppen! :)

aoouuutch

då var origenteringen avklarad! har ont i hela kroppen! antar att det kommer vara 946793 gånger värre i morgon. aja, får väl leva med det! vet inte om de blir att vara hemma resten av dagen eller om de blir att dra ut ngn stans, tjao! :)

origentering.

snart drar man mot skolan för matteprov och sedan origentering. ha en bra dag! :)

so far away from where you are.

just ätit lite kvällis med mamma efter en lång promenad med Emelie, skönt att få prata så mycket med den b-ruden igen, det var ett tag sen kan man ju säga. Har jävligt ont i mina ben, men de är väl bara vänja sig och tagga origenteringen på skolan i morgon! :-)
typ blondie.

plugg

sätter mig och stirrar i matteboken ett tag, får se om de blir att dra ut nå ikväll!

jeap!

jag och mattan har väldigt kuligt på so:n jao!

out.

typ inte vart hemma en sekund idag, efter skolan drog man t charlies och käka med claes,berg och jocke. Sen har man väl bara chillat dagen ut, ska nog ta och börja plugga lite matte och tagga um m kklassen i mörrn! hejrå.
jävla puckon :-)

acting like i didn't exist.

Efter skolan drog man direkt till stan, mötte upp berg och karro, drog till skurholmen och spenderade resten av kvällen med lite godis,idol och massor av härliga människor ! :-)

i thought that you were different

tjue, chill kväll i rutvik med chilligt folk, med ett chilligt fika hos Ludde som fyllde 16 för ngn dag sen bara! :)
Nu blir det att kolla igenom NO:n till provet i morgon vilket kommer gå toppen! eller man kan ju alltig hoppas,
hejrå!
follow you're heart ♥

...


Dag 12: En bild + 5 fakta om mig.

* jag har väldigt svårt att säga nej
* jag har otroligt dåligt självförtroende
* jag är jävligt rädd för småkryp
* mina vänner är dom bästa man kan ha
* jag är svårt beroende av min mobil!

awii

har varit m marcus typ hela dagen, sett en förjävlaäcklig film, huuh.. kommer inte ens ihåg vad den hette, human nått.. Resten av kvällen? plugga? får väl se, chio ♥

dag 11: någon du litar på

Ja. det finns inte så många jag litar på nu förtiden, jag har ju två personer i min klass som jag alltid litat på, sen äre väl Anton berg och Kalle. Men dom ja litar på allra mest måste vara min familj.


lördag.

Lördag idag. Är fortfarande snorig och hostig. Ska nog vara med Marcus, får väl se om vi ringer ut ngn mer, fast först kanske de blir stan med mamma, chio! :-)

..

Jag trodde aldrig att det skulle göra så ont att förlora än nära vän. Jag tror inte du förstod vad du verkligen var för mig. Du tror bara att jag "använde" dig till olika saker, att jag inte ens brydde mig om dig. Jag vet hur jobbigt det måste ha varit för dig för jag har varit där själv. Men den var inte så lätt för mig heller. Du var min bästa vän och jag betydde en hel del för mig, jag tänker ofta på dig och våra underbara minnen tillsammans, så mycket som vi skrattat tillsammans, alla gånger du funnits för mig när jag varit ledsen. Jag vet att jag gjorde fel. Men ibland måste man bita ihop och förlåta sina vänners misstag. Jag önskar att inget av det här hände och att vi bara kan börja om från början och ha lika kul som vi alltid haft. Glömma allt skit runt om oss.

Jag älskar dig min vän.. glöm inte det..



Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll

måste vara denna grabb som ALLTID är så överjordiskt glad! :)

- sjuk

jaa då blev man sjuk, vilket betyder ingen skoljogg för min del. Jag har så grymt ont i halsen och snorar som en jävel! aja.. får väl se vad man gör, hejs!

du ääär såååå underbart söt! ;*

har haft en väldigt rolig helg :-)
fredag: kollat match med Emelie! :-)
lördag: örnäset m carro,ap,johan,berg,kalle,gurra,jens,ludde :-) trore var alla :)
söndag: vart m fooolk i gstaden :)
ska kolla igenom matten nu och tagga skolan i mrn, pusssen.

Dag 9: Någon i din släkt

har inte direkt ngn bild på ngn i min släkt på den här datorn, så de får bli min syster :-)

promise me you'll never see me cry

lång dag idag. Har jätte ont i skallen men ändå måste man sitta åh plugga in nå jävla engelska glosor.. skitkul!
är såå himla trött så de blir nog en innedag idag. trorja iaf :-) hejs!
i miss you so.

JAG MAMMA & SYRRAN


regn

fan vad dee ska regna heelaaa tiden, less man blir. Men iaf så sitter ja och väntar på att morrssaan kan börja laga mat ngn gång, man blir ju lite smått hungrig av skolan. Efter de blire att dra uut med kalle,berg och johansson vad jag vet än så länge,  hade fint hejs! :-)

jaao!

jajamen, här sitter vi, jag och min cepeesyrra! :D
och nu ska vi gåå och städa våran walkincloset cyyya!
sötsystern!?

less

spelat två matcher idag och är heelt slut i kropeen,.. hojja.
just nnu är ja fett lesss på allt, allt bara går åt h-vete. har inte så mkt mer åh säga, hejdå

Dag 8: En bild på ett favorit klädes plagg

orkar inte lägga in bild på de eftersom de bara är ettt par svarta "tjockare" leggings, man kan som ha vad som helst till dom såå :-)

futbol!

jao.. så sitter man här m matchkläder på sig. är så himmla nervös. har inte spelat fotboll på felra åååår.. känns de som, men de är väl bara köra på som vanligt, samling klockan 9 så måste börja röra på mig snart! hejs!

öum?

jag sitter här och funderar om man ska spela match i morgon med laget? känns inte bra på ngt sätt.. har bara tränat en träning sen gothia som var i juli.. medans allla andra typ gått på alla träningar och slitit som djur. känns himmla fel, men får se hur jag gör. tjao!

typ godmorgon?

godmorggon, ligger i sängen och väntar på att ngt ska hända. Bergan skulle duscha och sedan skulle han försöka ta sig hiit, så de bliir väl att vara med den pöjken + nå mer folk idag.
nu måste ja dr mig ur min sköööna säng och börja fixa litte! :-)
you're beatiful

city

då har man kommit hem från stan, fick ett par leggings av min mor, och mat från waldorf.. är så mätt så ja tror ja kommer spricka snart. ikv blire kanske att draa ut, jesper skulle titta förbi en sväng. sen lär vi väl dra ut m någon mer, tjao! (:
you're missed.

people always hurt


you got me daydreaming

jaa.. man måste ju vara som alla andra och skrya om att man fått macdatorn från skolan nu, fast de var nog ingen stor nyhet. nu slipper min syster ha mig drägglande efter hennes dator! ;)
snart kommer mamma hem och då ska vi fara till stan för lite shopping+mat!
bye..

RSS 2.0