- allt blev så fel.

Jag gjorde fel, och jag ångrar mig.. Jag hoppas ni kan förlåta mig för allt dummt jag gjort mot er. Det har vart så mycket så det känns som om att jag lagt er åt sidan och sen trott att allt ska vara som vanligt igen.. hur jävla dum kan man va som gör något sånt mot dem bästa som hänt en!?!? Jag förstår om ni är lite småirriterade på mig.. fick ett telesamtal igår som nästan fick mig att gråta.. åhh, shit! Vill verkligen inte tappa er.

<33333333333


love u girls, i really do ! <3



saknar dej, hade bra i kåbban! <3



saknar dej gmn, hade bra i dundret? ;) <33333 puss ;*



saknade dej i skolan idah :/ <33 krya på dej gum :) <33333333

plugg.

tjuuuue, skolan var förjewla tråkig som vanligt.. Sista lektionerna fick man stå ut m nån jewla skitlukT!! Nån som hade släppt en stinkbomb i hela skolan tiep.. vedeervärdigt!! usch!! Nu blir det att plugga matte&svenska. Har matte prov i morgon, vet ej om vi ska ha spanska förhör eftersom att läraren alltid är sjuk! Fick tbx min mattediagnos, hade ett fel. Fick tbx berättelsen oxå, fick VG+ ;) <33 riktigt stooolt hahah :D
Ikv blire fyys! jipppiiie, har verkligen ork m det ! -.-

kanske blir ett inläg senare ?? puss


:@

så less.. här försöker man göra allt bättre på ett bra sätt! men du bara sprider falska lögner om mig. Det räcker inte långt. Det straffar bara dej själv. Till slut kommer ingen tro på dig.. ingen kommer lita på dej.

BIIILDBOMB! :*

















alla ni har en stor jävla plats i mitt hjärta ! jag släpper er aldrig ! tack för att ni finns:*


DISCOFÖRFAN!

Fyfaan vad jag har ont i benen. Dansade tills jag blev yr igår. Skitjävla kul var de. O den 27 blire UH !! fyfana vad nice de ska bli!:) lääängtar så mkä!
Veetttefan va ja ska hitta på idag!? sitta hemma o vila benen? hahah ne men vet inte! kanske va m nån?
pusshej !


hard to find a way out.

jag som börjat acceptera dej o de du gör.. för en vecka sen tyckte ja du att du va en jävla horunge.. men nu när ja börjar acceptera dej, ja då bliru ännu värre. jag vill inte bråka m dej om en sån jävla onödig sak. Jag tkr du verkar vara en snäll person.. Men ja hade tydligen fel! Du är en fullkomlig idiot som bara tänker på sej själv..



fyfan jävla skabb! 

<33333333333333

har inte mkt o skkriiva men vill bara säga GRATTIIS till min lilla älskling som blir fjååårtis idah :)(L)

....

hellu, inte gjort mkt idag, skolan va ett helvete-.- stannade kvar efter skolan och pratade m johan om några saker.. sen fick vi skjuts till stan av en lärare på skolan. sen var vi tp på stan ett bra tag.


llite bilder :) <3

målade marcus öra rooosa på bilden ;) <3






fan va tråååk ja hade på bilden , ritade alla i nacken :) <33333333


-

tjue. ett snabbt inlägg. ska snart gå till ica o möta tötisarna emelie&sofia.
saknar fisungarna såmkt. Vet inte vad vi ska hitta på. Dom ville göra nå kul :)
blir vell o fara nån stans., ska gå puss:*

shoppa.

tjuue, vart på storheden hela dageen med min mamma, idag var hon en riktigt snäll mamma, jag fick:
-foundation
-nessesär
-örhängen
och så köpte ja ett midjebälte själv:)

ikväll blire nog att ta det lugnt o se skräckis m familjen. jävla K*Kskolan börjar snart.. fyfan vad jobbigt.. men samtidigt kul o träffa allt foollk:D

lägger in lite bilder på gamla minnen osså.. <3





saknar er alla ! <3


FOTBOLL (L)

trååååååååååk-.-

Tjjjjjjjuué, har bara suttit hemma o tråkat idag.. Tp stäädat mitt rum.. jääätekul? oohnej !
men sen på kvällen blev det roligare. fotbollsträning:D skitkuul vare:)
Mamma kommer hem typ halv 11 ikväll så är hemma själv ett tag...

btw, hoppas nii hade de kul i kåbban knutte&butte :*  kärlektiller :)

ska åka till min gossiga mamma snart. Hade bäst ! :* / s


övernattninghosdottern !:*

Hej har varit på stan tp hela dagen m dottern. Vi tp bara gick runt o lulla. Haha köpte ett par sockar, inget mer. Sen mötte vi joel o hans kompisar osså. Ikv blire o sova hos beckan, vi ska vell bah tade lugnt. Ska nog varaa med lovisa&tova ettt tag, Lowwe skulle till Tova o vi är hos beckan så de blir PERFEKT asså ! ;) pheeetttttt chilll XD
nån mer än jag som längtar till sommareN1?!!?!?! fyyyfan bah tare chill o spela fotboll o äta glass XD fan va ja misss it (L)
kommer en bild som ja tog från lovisas blogg osså;) sry om ja inte fick ta den men gjorde de ändå;) <3




Älskar dej obeskrivligt mkt gumman.. (L) du är allt dotter min :*

cry without tears.

förlåt för allt, jag känner mig så? fake? Hur kunde ja gööra så mot er? mot mig själv? Allt jag hade är borta, rasat ihop till en hög som kommmer bli svår o bygga upp utan er. Jag förstår vad ni tycker o tänker om mig. Har inte vart mig själv på sista tiden.. svikit många förtroenden.. Jag vet inte? men verkar som ja svek den som ja som mest vill ska leva i mitt hjärta... Jag vet inte riktigt vad jah har gjort.. Vi tappade kontakten.. o de slutade så här. Vill bara få tillbak allt. Kunna tänka på alla minnen utan att börja grååta. Jag träffade nytt folk.. Folk som jag har kul m och vill umgås med.. Men jag har aldrig haft lika kul med dom som jag haft med er. Jag försöker se glad ut.. Men de går inte när det gör så ont innombords. Ni fanns för mig en gång i tiden, Jag gjorde allt för att finnas för er oxå.. Men de räkte inte.. så förlåt. Hoppas det blir som förr snart. jag saknar er. (L) puss från eran sanna.


RSS 2.0