- shake it off,

tjue, vaknade tp halv 2 idag.. blir att vara med alice ett tag sen träning,. bye!


in my head, i see you all over me.

så många frågor, men inga svar.

min sommar hittills är väl helt jävla ok! många härliga nätter i rutvik har spenderats, varit på tivoli med två fina flickor och jenkan, har också varit till bergs stuga med marcus,karro,johan och antons lillebror nu i helgen. har inte mycket mer åh säga, pusstjao! :)
min fina vän som ja saknar! ♥

there's nothing I can do..

allt har blivit så jävla fel... jag kommer sakna dig som fan, men det kommer inte funka.. jag orkar inte att bli så sårad igen.. jag kommer ihåg första gången vi träffades.. du var så underbart söt, man ville bara... ja. Jag trodde aldrig att det skulle bli så här.. vill du inte träffa mig mer så okej.. jag klarar mig utan dig, men du kommer alltid att vara en del av mig, och jag kommer aldrig glömma alla minnen, skratt och gråt.


I can't handle it..

jag glömmer dig aldrig,

kvällen spenderades i rutvik med emelie,rebecka,sundberg,berg,marcus,jens,ludde och isak. Rätt chill ändå, vi gjorde inte så mycket men ändå.
I morgon? ska jag dö, ne men vet inte vad jag ska göra.. men nu: säängen.. trorja.
jag har en känsla av att folk har ngt imot mig.

It's hard for me to.

tju, vaknade förr ett tag sen, sitter på balkongen och håller typp på åh dö, det är ju riktigt varmt idag. eller iaf här. så blir väl att vara ute idag :) ska nog till rutvik elller nå ikväll, ffår se. hejs!
vi sa alltid att vi skulle älska varandra för evigt.. men här tar det slut, this is the end.

i'm forever keeping my angel close.

då drar man ut med emelie snabbt, dir efter det träning.. :)

uut

länge sen ja blogga nu, men det har ju vart ett sånt underbart väder så man pallar ju inte sitta vid datorn, har spendetat dom första dagarna på stranden med massa folk. förutom igår då jag bärde massa möbler på NLV, tur att det var igår då det var skitväder. Snart ska man ut med lilltova och klockan 15.30 blir det att åka till NLV igen. Efter det träning, puss!
syster <3

.

skolavslutning igår, helt ok ändå.. och är ganska nöjd över mina betyg också. Kvällen avslutades på stranden.. det blev väl inte som alla hade tänkt sig... förlåt,
du är bra vännen min ♥

-

vad är det för fel på dig ? vad tänker du med? Jag finns faktiskt också... det är som om du glömt bort mig sen dom kom! hufff.. nu e jag less på dig!

-

jag vill ha sommarlov!

förlust

matchen mot piteå gick grymt bra i första halvlek, men andra halvlek gick det lite sämre, vi förlorade med 2-1 med en del skadade spelare.. tråkigt att sitta på sida och kolla för att man har skavsår.. stannade på ip ett tag med emelie beckan och tova och lirade lite fotboll, kul vare och enligt beckan ska ja gå och sova, så får vel lyda henne och lägga mig... snart ;)
älskar dig syster, hoppas ni vinner skiten nere i sthlm ♥

ops

sov till 1 idag, så har inte hunnit göra så mycket, ska till ip nu med två fina flickor sen äre match mot piteå, vi hörs!

- lov

första dagen på vårat lilla "lov" blev toppen, for till stan på kvällen och solade med emelie, jävligt skönt var det. när ja kom hem dröjde de inte länge innan vi drog ut igen, for o flummade runt i gammelstad ettt tag och sedan for vi och mötte Anton,Marcus,Ludde,Gustav och Jens på ip. jag och emme spöade nästan marcus och anton i fotboll ;) haha hejs.
can't do it anymore,

RSS 2.0