orkar inte.

har inte Orkat bloggga på ett tag. Det är så jobbigt när ja vet vilka som läser den. Får inte ha nånting ifred.  

filmkväll.

heei, det blev stan och filmkväll idag.
men iaf så köpte ja ett puder på stan.. sen på kvällen så kom lowwe.emme.sofia till mig o titta film vi såg tp nån film som hette, picture this. Rätt så braaaoO!:) <3
sen tp svamlade vi på till 12 o då åkte sofia o emme hem::P
Lillskiten Lovisa ska sooova hos mig. Blir o stiga upp rättså tidigt o göra sig klar för bergnäset.. Vi ska kolla på våran match typ.. hihihiih:)(L) Orkar inte spela, lat jag e ^^
hihi men nu ska ja o loviiiisa fortsääta svamla på. puuuussssen ;) <33

stan.

hejhej, blev stan idag.. Gick m sofia&emelie. Träffade många man kände. Men iaf så köpte ja för tp 600 kr. Hade kunnat köpa för ännu mer om man bara var rik så..
Annars har allt vart bra idag. Lite jobbigt ett tag men de gick över ganska fort..

ska gåååe nu pussppåerallasöötakossor(L)

de här köööpte jag..
munkjacka - Gina tricot
Armband   -  khapphl
taights - h&m
långarmad - Gina tricot
Svart linne - Gina tricot


-

allt var så bra.. Kämpar för varje sekund som går för att inte släppa ut alla tårar.. Jag har ingen kontroll över mig själv längre, alla känslor bara snurrar i mitt huvud. Det svider i  mitt hjärta att veta att dt inte finns kvar något av det vi hade.. Du är som en drog för mig.. Kan inte ro för det.. Men vill bara ha dej i min närhet.. Du är den enda.. den jag tänker på, allt jag gör får mig o tänka på dig..... Jag saknar dig..


killensomalltidfinns<333333333333

hejhuuue, sitter hos killen som alltid finns, alltså marcus XD hihiih, öhm har inte gjort mkt idag, typ bah suttiti i skolan o grinat, hahha, men som tur var så hade ja mina vänner <3333333333333333 sen har ja vart m beckan och marcuss, min vänner, ni sviiiker aldrig, så jävla glad att ja har er <33 vettefan vad ja skulle ta mig till annars.
sen ikv blire o gö en sak ? marcus vet, o kanske beckan :(


aja men ska gå nu puss <3

åthelvetemallt.

hej, sitter här tp gråtfärdig, varför? ja de kan man ju alltid undra?
men iaf så har ja vart m beckan idag!! hade skitkuul m henne, man glömmer all skit runt om.
DU ÄR EN ÄNGEL GMN ;** <3

ska gå puss.


                      Kan vi inte bara glömma allt som varit och börja om på nytt?

*

hejhej, inte skrvit på länge men iaf så har det inte hänt så mycket idag. Har tp bara varit i skolan fick tbx nå prov, spanskan blev 30/30 :D:D riktigt nöjd. Blev inte lika nöjd m matten, 13,5-_- ssen hare it hänt så mke mer. Ska på fotbollstränig ikväll. Ska bli skitkkull! Skönt o få komma igång m det. har basketmatch i morgon, men får se hure blir m den. Är ganska förkyld så får se vad som blir m det.


Jag är så less på dom som lägger sig i mitt liv. Jag gör vad fan jag vill med vem ja vill utan att alla ska hålla på o kommentera ena massa skit. Jag har tagit imot så mkt skit nu så ja orkar inte mer. Har svikit för måånga vänner pga av allt shiiet. aja ids it bry mig vad alla säger nå mer.

chachaa...

tjuuee, har nyss ätit lite food. Skolan var vell som vanligt, hade musik och svenska prov, det gick vell hyfsat braa. LITE konstigt att ha prov i musik ??? ; /
Lite mkt som snurrar i mitt huvud just nuuee, o sen gjorde ja en kompis som betyder jätte mkt  att göra nå dumt ??
har trääning sen ikvääll. vi skulle vell först ut o springa men de blev inte (för kallt),
hoppas vi inte ska springa så mkt. är så himla tröttt...
ska dra nu vi hörs pussen ;* <3


UH! (L)

tjuuusan, var på uh igår, fett chill. Träffade skitmkää folk som man kände igen, sen dansade man ju oxå en hel del, gjorde lite annat oxå men men.. aja ida vettefan vad man ska göra. ´hitta på nå?

hör av er ! :P <3
puss!;**


match.

Tjuuu. kom nyss hem från sporthalllen , har haft träning, och sen efter träningen spelade ja maatch med 94orna. Vi vann tp m 10p. Jag satt en treeeaaa! FAN VA STOOOOLT !!!!!XDDDD hehehe skojjja ba;)
Annars har jag inte gjort mycket idag. typ skolan, rätt chill dag faktiskt... Föörutom att min kära bebis fick ont i magen och var tvungen o åka hem :( krya på deeej hoooney"!(L)

aja men ska duscha smsaaa !!!!!!!! (mp) <333


<3<3<3<33<<3<3<3<3<3<3<3

hejhej,, Inte gjort mkt idag F**tskolan. så trååkig, fast på lunchen så gick vi till gården o det var tp kul`?
blev med på många kort ?? oooohja!!
tp efter skolan gick ja hem o efter tp en kvart kom johan..:)<3
han tp satt o drev m massa folk på min msn de sötapuckot !(L)))))
har tp nyss följt han till bussen.. nu ska ja ba tare chill o dunka musssik! (L)
pusssshhheei hade ;*


basket.

tjúú. Lång dag idag! först typ skola till kvart i fyra. Sen efter det så var ja m sötjohan i tp 1 tim lr nååe. Väntade på hans buss, missade nån vetit vilka:P<3 men de var iaf mysiggt? jooofan!<3
Efter de blev det snabbt hem o slänga i sig äckelmat, sen direkt till halllen. Första träningen på 1,5 vecka. Riktigt skönt, förutom att det känns som om ja tappat asmkä kondition ;OOOOOO INTE BRA! ska dra o äta lite gröt nu pusshej (L);*


pizzzzzzzzzza ! (A)

tjú. kom tp nyss hem frååååååån pizzerian m Beckiis. Vi var så sugna på pizza efter skolan så vi bestämmde oss för att gå o äta... Fast nu knr man sig bah tjock!!!!!!!!
Beckans pappppi kommer snart o hämtar henne o vad ska man göra dåe ? :P tp tjocka vid datorn ?
ahahha får se vad det blir, chatta m vännerna trorja. jajuste ska tp färga utväxten iddaag, hoppas det tp inte blir gult?
aja men ska dra nu har svintrååk. SMSA lr RINNG ! (L)


puss




RSS 2.0